OBJECTE DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Miquel Gironès Hereu fa constar en aquesta pàgina, la seva Política de Privacitat i els termes i condicions d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal per assegurar el correcte ús així com el tractament confidencial i gestió de les seves dades personals. L'actual política de protecció de dades podrà variar amb el temps d'acord amb els possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris exposats per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i / o l'autoritat competent en cada moment. És per això que Miquel Gironès Hereu es reserva el dret a modificar l'actual política de privacitat per adaptar-la a possibles novetats legislatives o relatives a la jurisprudència que es trobin vigents en el moment precís en què s'accedeixi a la pàgina web, així com a pràctiques del sector.conse Totes les dades proporcionades mitjançant correu electrònic o formularis electrònics seran tractats segons la normativa actual sobre protecció de dades personals, i en tot cas, aquestes dades tindran el caràcter de confidencial pel personal de Miquel Gironès Hereu que gestioni aquesta informació. Miquel Gironès Hereu no revelarà informació personal que es faciliti en aquest lloc web a tercers, excepte quan sigui necessari per a la satisfacció del servei contractat o en aquells casos en què la revelació sigui exigida expressament per ordre judicial, per la legislació vigent, o per una autoritat competent governamental o d'una altra índole.

INFORMACIÓ SOBRE LA COMPLIMENTACIÓ VOLUNTÀRIA DE LES DADES RELATIVES A FORMULARIS I LES SEVES CONSEQÜÈNCIES

S'informa als Usuaris d'aquesta pàgina web que les respostes a les preguntes plantejades en els formularis de recollida de dades contingudes en la present pàgina web tenen un caràcter voluntari. Mitjançant la implementació dels formularis inclosos en els diferents pàgines web, relatius a serveis prestats per www.diaita.cat vostè accepta la inclusió i tractament de les dades que es facilitin en fitxers de caràcter personal.

INFORMACIÓ RELATIVA A LES DADES QUE ES CONSERVEN, DURANT QUIN PERÍODE DE TEMPS I QUINA ÉS LA FINALITAT

Per la mera visita a aquesta web, els Usuaris no aporten informació personal de cap tipus. En el moment que qualsevol persona es registra al nostre servidor o realitza una consulta mitjançant formulari de dades, les seves dades personals són incorporades a la nostra base de dades per a tramitar la consulta. Miquel Gironès Hereu es compromet a guardar la màxima confidencialitat sobre la informació que li sigui aportada ia usar només per a les finalitats que s'indiquen. Miquel Gironès Hereu presumeix que les dades han estat introduïdes pel seu titular directe o per una persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes. Aquesta informació mai serà transferida, venuda, cedida o arrendada a altres empreses, exceptuant el cas lògic per a la prestació del servei. Miquel Gironès Hereu és responsable d'aquests fitxers de dades de caràcter personal, sota l'objectiu de dur a terme el manteniment i la gestió de la relació establerta amb els usuaris que han aportat aquestes dades, de la mateixa manera, hi haurà la finalitat d'informar l'usuari sobre els possibles serveis que puguin ser del seu interès. De la mateixa manera, l'informem que la informació que apareix en les bases de dades podrà ser utilitzada per a la correcta identificació dels usuaris i per a la realització d'estudis estadístics d'aquelles persones que s'hagin registrat. Durant el procés de recopilació de dades, sempre que se sol·liciti alguna dada, els usuaris seran informats de l'obligatorietat o caràcter voluntari de la recollida d'aquestes dades. L'introduir les dades en alguna o algunes de les fulles de captació de dades implica l'acceptar la present política de privacitat, donant per entès que ha estat informat de les condicions de la mateixa i que es compromet al seu sencer compliment durant la navegació i participació a la web.

INFORMACIÓ A L'USUARI SOBRE MIQUEL GIRONÈS HEREU I SOBRE ELS DRETS DE RECTIFICACIÓ, ACCÉS, OPOSICIÓ I CANCEL·LACIÓ DE LES SEVES DADES

Complint amb el deure d'informació present en l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que: La pàgina web així com els serveis que es s'ofereixen en ella estan gestionats per Miquel Gironès Hereu, titular i responsable del web. El responsable del fitxer és Miquel Gironès Hereu, amb domicili a carrer Haia, 10 i amb DNI 40539693P i garanteix la confidencialitat de totes les dades aportades pels seus clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen d'acord a nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua o manipulació de les dades. Segons legislació vigent, tots els clients de Miquel Gironès Hereu tenen el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. A més, en qualsevol moment, el client pot manifestar el seu desig de NO rebre cap tipus de publicitat.

RESPONSABILITAT DELS USUARIS PER UTILITZACIÓ I CONTINGUTS

Tant l'accés a la pàgina Web com l'ús que es realitzi de la informació inclosa en aquest serà d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l'ús que pugui fer de la informació, imatges, continguts accessibles a través de la pàgina, estarà supeditada a la legalitat vigent, sigui aquesta nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part l'usuari, que serà totalment responsable d'un accés i ús correctes. Les persones que accedeixin a la web estan obligades a fer una utilització raonable dels serveis i dels continguts, sota els principis de bona fe i de respecte a la legalitat actual, a la moral, a l'ordre públic, als bons costums, als els drets de terceres persones o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i fins pels quals estan concebuts. Miquel Gironès Hereu no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades d'un ús incorrecte dels serveis o continguts realitzat per terceres persones.

INFORMACIÓ SOBRE ENLLAÇOS "LINKS"

Miquel Gironès Hereu no es fa responsable de les webs alienes a les que els usuaris poden accedir mitjançant l'ús d'enllaços "links" o de qualsevol contingut publicat per altres persones. Qualsevol ús d'un enllaç extern o accés a una pàgina web aliena és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l'usuari i Miquel Gironès Hereu no recomana ni garanteix cap informació que sigui obtinguda a través d'un enllaç aliè a la web de Miquel Gironès Hereu ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l'ús o mal ús d'un enllaç extern, o de la informació obtinguda a través del mateix, incloent altres vincles o pàgines web, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'utilitzar un enllaç, tant al connectar a la web de Miquel Gironès Hereu com a l'accedir a la informació d'altres webs des de la web de Miquel Gironès Hereu.

Volver arriba